Poslovni prostor
520.000 €
Linhartova ulica 5, Celje, Slovenia
Slike
Map
Street View
Tloris

Kupi nepremičnino brez provizije

Opis

V centru Celja prodamo poslovni objekt zgrajen leta 1776 in prenovljen ter urejen mansardni prostor leta 1993, v velikosti 546 m2.
V kleti je večji prostor za gostinsko dejavnost, v preteklosti je že bil odprt kot nočni klub.
V pritličju objekta je kot polovica urejen gostinski lokal s kuhinjo, notranjo restavracijo, izhodom na urejen leseno izdelan in pokrit vrt. Drugi del oz. polovica prostora pa je urejen v trgovino. Registrirana je trgovsko - gostinska dejavnost. V preteklosti so se te dejavnosti že opravljale.

V 1. nadstropju so urejene in opremljene sobe. Vsaki sobi pripada predprostor, kopalnica in sanitarije, uporabi in opremi se jih lahko za poslovne prostore ali zdravniško dejavnost, v preteklosti so že delovale kot ambulante. Urejen je prostor za pranje in sušenje perila. Prehod med etažami je urejen s stopniščem, ki je zaščiten s kovano ograjo. V sobah je položen naravni kamen in na oknih so nameščena kovinska kovana varovala.

Objekt je bil dograjen, v mansardnem delu sta dva nadstropja, v katerih so urejene in opremljene sobe s kopalnico in sanitarijami, pripeljan je priključek na telefon in kabelsko. V obeh delih je mogoča oddaja poslovnih prostorov.

Objekt se prodaja v kompletu . Urejena je etažna lastnina, vpisane so dejavnosti gostinstvo, trgovina, poslovni prostori, ambulante. Izdelana je energetska izkaznica.
Registrirane so prehrambeno gostinska in nastanitveno gostinska ter poslovna dejavnost. Mogoče je ohraniti dejavnosti in oddajati poslovne in gostinske prostore oz. prekategorizirati v stanovanjske površine in urediti stanovanja.

Klet
V kletnih prostorih se še vedno nahaja oprema za gostinski lokal.

Pritličje
V pritličju se v ½ nahaja vsa oprema za gostinsko dejavnost, točilni pult, mize in stoli , opremljena kuhinja. V ½ pa je še vedno urejen del za trgovino, prostora se lahko združita in se opravlja gostinska dejavnost z restavracijo, ob objektu je urejen pokrit vrt.

Nadstropje
V nadstropju je s hodnikom povezanih in opremljenih 6 sob y kopalnicami in sanitarijami. Del sob se prenavlja (opravlja se beljenje) , možnost preureditve prostorov za poslovno dejavnost oz. v ambulante.

Mansarda I
Prostori so urejeni za poslovni del pisarn, urejenih je 6 pisarn s pripadajočo kopalnico in sanitarijami.

Mansarda II
Prostori so urejeni za poslovni del pisarn, urejena je pisarna s pripadajočo kopalnico, v tem delu je urejena tudi kurilnica.

Opis lokacije

Objekt se nahaja v centu mesta, v neposredni bližini na območju 500 m se nahaja vsa infrastruktura: garažna hiša, železniška in avtobusna postaja, zdravstveni dom in bolnišnica, pošta, lekarna, zdravstveni dom in bolnišnica.
V neposredni bližini so večje trgovine kot so TUŠ, Spar ter manjše trgovine s tekstilom. Sam izhod iz objekta pa je v neposredno bližini tržnice.

Opis nadstropja