Samostojna hiša
285.000 €
Ozka pot 11, Celje, Slovenia
Slike
Map
Street View
Tloris

Kupi nepremičnino brez provizije

Opis nepremičnine

V naselju Trnovlje v neposredni bližini centra Celje, z hitrimi dostopi na AC prodamo moderno, sodobno urejeno in varčno urejeno hišo v velikosti 240 m2.
Adaptirati so jo pričeli že leta 2007 - streho, okna , nadaljevali leta 2008 do leta 2010, opravili so popolno adaptacijo prostorov , inštalacij, namestili so talno gretje, prenovili tlake v vseh prostorih pritličja in z lesom prenovili stopnišča do mansarde in celotno mansardo.
Ogrevano zunanje stopnišče, urejena je pokrita terasa v velikosti cca 40 m2, dostop je iz dnevnega prostora.
Kuhinja je opremljena, prav tako predprostor, spalnici in otroški sobi, spalnica je narejena po meri in vključena v ceno.
V treh etažah je nameščen centralni sesalec, klima naprave, na objektu so nameščeni sončni kolektorji, kar maksimalno racionalizira mesečne stroške.

Okolica je zelena, zasajena je z okrasnim drevjem, blizu pokrite terase so visoke grede za pridelavo zelenjave in jagodičevja, urejeno je sistemsko zalivanje zelenic, zemljišče v velikosti 477 m2 je ob hiši obdano s kovano ograjo. Z nadstreškom je urejeno pokrito parkirišče za dve osebni vozili, dodatno še parkirišče za večje kombi vozila, prikolico, avtodom, oz. 2 vozili.
Hiša bo vseljiva z zamikom 3-6 mesecev, prodajalec se bo po nakupu preselil v drugo nepremičnino.

Opis lokacije

Oddaljenost od centra Celje je 2,5 km (do 5 minut), v neposredni bližini je AC priključek Celje, center je oddajen 2,0 km (do 5 minut) in Celje vzhod 3,2 km po Trnoveljski cesti oddaljen 7 minut, smer Ljubečna. Do nepremičnine je urejen dostop po asfaltni cesti in se nahaja na koncu ulice, urejena so pokrita parkirišča in zelenica.

Opis nadstropja
Pritličje
Zelo dobra izkoriščenost prostorov z vgradnimi omarami v posameznih prostorih, hodniku. Moderna, barvno zanimiva in prostorna kopalnica z večjo kopalno kadjo, tušem in dvema umivalnikoma. Urejana je otroška soba, lahko pa se uredi v spalnico v pritličju.
Večji bivalni prostor s kaminom na drva, ki je urejen v sodobno opremljeno kuhinjo, večjo jedilnico, lepo urejen dnevni prostor z lepim pogledom na zeleno okolico in dostopom na pokrito teraso, ki daje tople občutek bivanja v letnem in zimskem času.
Mansarda
V mansardi je lepo izkoriščen prostor, zanimivo pregrajeni prostori s poševno postavitvijo sten, spalnice in večje otroške sobe, v vseh prostorih so izdelane vgradne omare, sanitarije.
Urejen je dostop do balkona in delno pokrite terase v velikosti cca 20 m2.
Klet
Garažo z električnimi vrati uporabljajo za shranjevaje koles, zimske opreme in ostalih stvari. Shramba za spravilo ozimnice in dva večja kletna prostora.

Maksimalno uporabno izdelane sanitarije. Ločena kopalnica s kopalno kadjo, ki jo trenutno uporabljajo za pralnico in sušilnico. V pregrajenem prostoru je nameščen sistem za ogrevanje in toplo vodo.