3 Sobno Stanovanje
267.000 €
Tacenska cesta 135a, Ljubljana, Slovenia
Slike
Map
Street View
Tloris

Kupi nepremičnino brez provizije

Opis nepremičnine

Stanovanje se nahaja v kompleksu stanovanjsko-poslovnega naselja Tacenska Trojka, ki je bilo zgrajeno leta 2005. Sestavljajo ga trije sklopi stanovanjskih blokov, ki so nanizani vzporedno ob Tacenski cesti. Parkiranje je urejeno v dveh kletnih etažah pod objekti.

Opis lokacije

Odlična lokacija s pogledom na Šmarno goro. Stanovanje se nahaja v novejšem in urejenem naselju Tacenska Trojka, ki je bilo zgrajeno leta 2005, in ima neomejen pogled na Šmarno goro. V bližini je vsa infrastruktura, ki je dostopna peš (trgovina Spar čez cesto, avtobusna postaja 100 m, šola 500 m, ZD 1,5 km, pošta, lekarna, vrtec, šola, dostop do AC). Lokacija je izjemno primerna za ljubitelje narave in športa, saj okolica ponuja več čudovitih tekaških in sprehajalnih poti. Pred blokom so lepo urejene ograjene zelene površine z igrali za otroke.

Opis nadstropja
1. nadstropje
Na odlični lokaciji, s pogledom na Šmarno goro, posredujemo pri prodaji novejšega, moderno opremljenega in funkcionalno razporejenega 2,5 sobnega stanovanja z možnostjo preureditve v 3-sobno stanovanje s skupno površino 91,19 m2 oz. bivalno površino v izmeri 81 m2 (balkon 4,98 m2 in kletna shramba 7,2 m2). V 1. kleti se nahajata 2 parkirni mesti v izmeri 26,66 m2 (13,33 m2 na mesto).
Razporeditev prostorov: predsoba, iz katere se stanovanje s 3 stopnicami odpre v velik osrednji družinski prostor, ki ga sestavljajo dnevni prostor z izhodom na zastekljen balkon, jedilnica, kuhinja in delovni prostor, spalnica ima ravno tako izhod na zastekljen balkon, garderobna omara, kopalnica z veliko kotno kadjo in WC-jem ter utility z WC-jem.

Stanovanje je lepo vzdrževano, prodaja se opremljeno (oprema je narejena po meri), vključno z vso belo tehniko. Stanovanje ima protivlomna vrata in domofon. Ogrevanje je centralno – plin, vsi priključki, optika. Povprečni mesečni stroški znašajo prb. 140 EUR.