Samostojna hiša
400.000 €
Jenkova ulica 26, Celje, Slovenia
Slike
Map
Street View
Tloris

Kupi nepremičnino brez provizije

Opis nepremičnine

V mirnem in urejenem predelu Celja, v neposredni bližini bolnišnice, posredujemo pri prodaji 339 m2 velike samostojne hiše, ki stoji na zemljišču 461 m2, za njo pa je še 624 m2 veliko zazidljivo zemljišče.
Vhod na posestvo je z glavne ulice skozi električna kovana vrata in je v celoti ograjeno. Dvorišče je tlakovano.

Stavba je bila zgrajena l. 1929 in se je od l. 2000 postopoma renovirala (okna, streha, fasada z izolacijo, vsa inštalacija itd). Hiša se ogreva s centralno kurjavo na mestni plin.

Za stavbo se nahaja garaža z dvema dodatnima prostoroma. Ob njej je pokrita terasa za prijetna druženja. Za stavbo je zemljišče s sadnim drevjem in okrasnim grmičevjem.

Hiša je lahko poslovno-stanovanjski objekt, saj je v pritličju trenutno ločeno stanovanje s svojim vhodom, katerega je možno urediti v poslovne prostore (npr. zasebna ambulanta, kozmetične storitve, fizioterapija, pisarne itd.), kar je prednost predvsem zaradi bližine bolnice.

Opis lokacije

Hiša stoji na odlični lokaciji, saj je v bližini vsa infrastruktura in je enkratna poslovna priložnost, saj ponuja kvalitetno bivanje, ki ga je možno združiti s poslom.
V bližini je bolnišnica Celje, sicer pa hiša stoji le streljaj od centra mesta, tržnice, mestnega parka, v bližini pa se nahajajo tudi kolesarske in pohodne poti.

Opis nadstropja
Pritličje
V pritličju se nahaja velik, odprt in svetel prostor, kjer je dnevna soba z jedilnico in kuhinjo ter velika spalnica. Pritličje je bilo namenjeno poslovni dejavnosti, zato ima višji strop.
1. nadstropje
Dostop v I. nadstropje je po notranjem ali zunanjem stopnišču. Sestoji iz stopnišča, hodnika, kopalnice, kuhinje z jedilnico, dnevne sobe in spalnice.
Mansarda
Po notranjem stopnišču je dostop v mansardo, kjer se nahajajo 3 spalnice in kopalnica.