3 Sobno Stanovanje
150.000 €
Tlake 49, Šmarje - Sap, Slovenia
Slike
Map
Street View
Tloris

Kupi nepremičnino brez provizije

Opis nepremičnine

Stanovanje se nahaja v manjšem, urejenem stanovanjskem naselju dve in tri stanovanjskih stavb. Stavba je klasično grajena na terasastem terenu, višinskega gabarita P+1+M, s po enim stanovanjem v vsaki etaži. Stanovanje je nameščeno v mansardi stavbe, kar je druga etaža gledano s strani hišnega vhoda v stavbo in dostopne poti v naselju. Od hišnega vhoda do vhoda v stanovanje vodi notranje lastniško stopnišče. Stanovanju pripada zasebni, privlačno urejen atrij, ki uporabnikom stanovanja ponuja prijeten zeleni kotiček za vsakodnevni oddih. Poleg stavbe se nahaja lastniško PM, pri čemer pa preostali del parkirnih površin stanovalci delijo za potrebe obiskovalcev. Stavba je opremljena z vsemi komunalnimi priključki in etažnim ogrevanjem na plin iz skupnega plinohrama.

Vselitev možna 8 mesecev po podpisu pogodbe.

Opis lokacije

Mirna, sončna lokacija na robu naselja enodružinskih in manjših dve in tri stanovanjskih hiš v bližini izvoza in priključka na AC. Dostopna pot od javne ceste do stavb in parkirna mesta na obeh straneh so v lasti stanovalcev. Ulica je asfaltirana, okolica stavb je lepo urejena z vrtovi in zelenicami.

Opis nadstropja
Mansarda
Trisobno manjše, a funkcionalno in sodobno urejeno stanovanje ponuja popoln komfort za življenje in delo manjše družine. Razgled iz stanovanja je odprt v smeri vzhoda in juga na okolico celotnega naselja. Stanovanje obsega: stopnišče z vhodnim podestom, predsobo, dnevni prostor z visokim stropom in delno vidno stropno konstrukcijo, kuhinjo in jedilnim delom, dve sobi, kopalnico in utility. Stanovanje je svetlo in zračno. Vse površine so zaključno obdelane: tla s parketom in talno keramiko, stene beljene in stensko keramiko, stropi beljeni. Podstrešni del nad mansardo je pohoden in uporaben kot dodatna priročna shramba. Stavbno pohištvo obsegajo okna v PVC izvedbi z dvoslojno termopan zasteklitvijo, notranja lesena vrata, furnirana, bela. Stanovanje je v izvrstnem stanju.