Pridružite se nam

Zakaj bi se pridružili družini Mezaninovih nepremičninskih agentov?

 1. Mezaninov nepremičninski agent je sam svoj šef in si sam razporeja svoj delovni čas.

 2. Agent lahko dela kjerkoli želi - ni potrebno prihajati v pisarno in strmeti v zid. Delo lahko opravljate v najljubši kavarni, v naravi, v udobju doma … kjerkoli, potrebna je le internetna povezava!

 3. Mezaninovi agenti se ne ukvarjate z duhamornim klicanjem morebitnih strank – Mezanin za vas sam poišče kupce in vam posreduje njihove podatke.

 4. Prodajalci nepremičnin prihajajo iz regij, kjer agent deluje, kar pomeni manj potovanj, manj prevoženih kilometrov in manj strank v oddaljenih krajih, ki jih ne poznate tako dobro.

 5. Ker delo ne poteka v pisarni, ni dolgočasne rutine, zato imate Mezaninovi agenti dobro uravnotežen vsakdan - sami si razporejate tako delo kot prosti čas.

 6. Mezanin vsem svojim agentom zagotovi profesionalni fotoaparat in laserski merilnik za natančen izračun kvadrature nepremičnin.

 7. Ob podpisu pogodbe o sodelovanju agent takoj prejme prvi del plačila, drugi del plačila pa prejme ob prodaji nepremičnine.

 8. Najsodobnejša spletna platforma, ki povezuje kupce, nepremičninske agente in prodajalce z avtomatskimi sporočili in spletno nadzorno ploščo za spremljanje ter urejanje sestankov in ogledov nepremičnin, pošiljanje opomnikov, oddajanje ponudb in drugimi izjemnimi funkcijami.

 9. Transparentno fiksno plačilo v višini 1.590 evrov, ki jo plačajo samo prodajalci, kar pomeni:

  • da bo k nam prišlo več kupcev, saj ob nakupu ne plačajo nič, in

  • da bo k nam prišlo tudi več prodajalcev, saj smo zaradi transparentnosti agencija, vredna njihovega zaupanja.